loader image

WHERE NEXT?

My pytamy, wizjonerzy odpowiadają.
×

CO CZEKA BRANŻĘ GASTRONOMICZNĄ – PRĘŻNY ROZWÓJ CZY REGRES?

Odcinek 1

Barbara Starecka
Grupa Warszawa

Czy pandemia zmieniła obraz branży gastronomicznej, a dostawy do domu wyprą tradycyjne restauracje? Z tymi pytaniami i nie tylko zmierzyli się goście pierwszego odcinka czyli Barbara Starecka, krytyczka kulinarna oraz Hubert Karsz i Norbert Redkie, założyciele Grupy Warszawa. Zapraszamy na najbardziej smakowity odcinek serii, w którym odpowiemy na WHERE NEXT? oraz zaspokoimy głód wrażeń i rozmów o przyszłości i innowacjach.

ROZMOWY PROWADZĄ: KAMILA
KALIŃCZAK
MICHAŁ
REJENT
POZNAJ NASZYCH GOŚCI

Barbara Starecka

Dziennikarka i krytyczka kulinarna. Autorka bloga Nakarmiona Starecka.

Odwiedzając nowe kraje szuka przede wszystkim doznań smakowych i ma swoje sposoby, aby je odnaleźć. Kartki wypełnione relacjami z jej podróży wręcz pachną i pełne są wskazówek, jak korzystać z życia w sposób smaczny i świadomy. Pandemia zatrzymała ją w domu, więc zajęła się pieczeniem chleba i… remontowaniem chatki na Podlasiu. W życiu kieruje się ciekawością świata i ciągłą chęcią odkrywania nowych rzeczy.

Grupa Warszawa

Hubert Karsz i Norbert Redkie to Biznesmeni przez duże B.

Otwierają miejsca, do których sami chcieliby chodzić. Szukają nieoczywistych lokacji i potrafią zamienić je w imprezowe hot spoty na mapie Warszawy. Są właścicielami m.in. Syreniego Śpiewu, PKP Powiśle i baru Weles. Nieustannie szukają nowych pomysłów i podejmują decyzje, które dla innych byłyby po prostu brawurą. Pandemia zatrzymała rozwój ich dwóch klubów, więc wystartowali z nowym biznesem. Po godzinach podróżują do miejsc z dobrą kuchnią.